alles gratis

Winkelwagen € 0,00 bekijk

Meindl

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Meindl wandelschoenen

Denk je aan het merk Meindl, dan denk je aan wandelschoenen, kwaliteit en comfort. Dit merk wandelschoen staat sinds jaar en dag bekend als fabrikant van één van de beste wandelschoenen. Meindl heeft een groot aanbod wandelschoenen die gebruikt kunnen worden voor hiking, bergwandelingen, maar ook voor een stevige stadswandeling. Meindl wandelschoenen hebben een goede pasvorm en een uitstekend vochtbeheer. De warmtegeleiding in combinatie met een goede vochtbeheer zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door in een goed klimaat bevinden. Hierdoor zul je minder snel stinkende schoenen of zweetvoeten hebben.

Meindl wandelschoen dames

Het assortiment Meindl wandelschoenen voor dames is zeer uitgebreid. Zo heb je als vrouw keuze uit verschillende modellen meindl bergschoenen. Kies je voor meer stevigheid en een betere pasvorm? Dan is een hoog of een halfhoog model schoen van Meindl een goede keuze. Deze A/B wandelschoenen kunnen alledaags gebruikt worden en zijn erg populair. 

Meindl dames wandelschoenen

Meindl wandelschoen heren

Voor de heren is het aanbod wandelschoenen van Meindl ook zeer divers. Hoge, halfhoge en lage wandelschoenen die in de categorie A/B/C vallen vindt je onder andere bij Edu-Sport. Optimaal comfort, stevigheid en een uitstekend voetklimaat, eigenschappen die de meindl schoenen omschrijven. 

Meindl heren wandelschoenen